Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Politika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: SZDSZ - Választási [5. oldal]
részletek »

Politika képes leírás: SZDSZ - Választási [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: politika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 73 db
SZDSZ

SZDSZ

Az SZDSZ történetét a magyar létező szocializmusban kell kezdenünk, az SZDSZ megalakulása annak a folyamatnak a vége, ami az FKgP leszalámizásával és a 49-es alkotmány elfogadásával, a Rákosi rendszerrel kezdődött. A Rákosi- majd a Kádár-rendszer alatt is megvolt a rendszer ellenzéke, ez hol elnyomva, hol látványosabban fejthette ki tevékenységét (de végig illegalitásban). Rákosi rendőrállama alatt ez inkább csak a másként gondolkodásra, és a néma tűrésre volt utalva, míg a puha diktatúra alatt már aktív tevékenységben is megnyilvánulhatott.

Szlovákiának fel kell készülnie a Fidesz győzelmére

Szlovákiának fel kell készülnie a Fidesz győzelmére

A nagymagyar sovinizmusra hajló párt a Fidesz, ezért fel kell készülni arra, hogy áprilisban megnyeri a választásokat Magyarországon - erről beszélt Robert Fico szlovák kormányfő a szlovák közszolgálati tévében. Szerinte a párt politikája komoly kihívást jelenthet Szlovákiának. Robert Fico szlovák miniszterelnök szerint Szlovákiának fel kell készülnie arra, hogy az áprilisi választást Magyarországon a Fidesz nyeri, amely szerinte "a nagymagyar sovinizmusra és nacionalizmusra orientált párt".

Teljeskörű tájékoztatás a szociálpolitika területén.

Teljeskörű tájékoztatás a szociálpolitika területén.

A szociálpolitika minden területén, széles körben szolgálja ki a Szociális Ágazati Portál, a lakossági és a szakmai tájékoztatási igényeket. Szakértői névjegyzékek, szociális szolgáltatások, jogszabályok, és egyéb információkat is megtalál a látogató. Emellett elérhetővé teszi mindazokat a dokumentációkat, amelyek a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások tevékenységének adminisztrációjához szükségesek. A honlap célja a szociális ágazat működésének modernizációja, a szociális szolgáltatások átlátható működéséhez, ellenőrzéséhez, tervezéséhez, a döntés-támogatáshoz szükséges elektronikus szolgáltatások központi információs portáljaként.

Politika magazin hírek
A kormány tagadja, hogy az EU blokkolta volna a paksi bővítést
A kormány tagadja, hogy az EU blokkolta... Blokkolta az Európai Bizottság Magyarország 12 milliárd eurós atomenergetikai megállapodását Oroszországgal - állította a Financial Times. Bár az Index szerint az ő kérdésükre Navracsics Tibor EU-biztos is megerősítette a vétót, Giró-Szász András kommunikációs államtitkár később tagadta az FT hírét és hozzátette, helyreigazítást kértek a laptól. Nem hagyta...
A Financial Times blogrovatában fejti ki véleményét Mesterházy Attila a mai magyar kormányról
A Financial Times blogrovatában fejti ki... Mesterházy Attila írását közli az Orbán-kormányról a Financial Times...
Nemzetközi lapok véleménye az ukrajnai válságról
Nemzetközi lapok véleménye az ukrajnai... 2014. január 30. Az ukrajnai válság miatt megnövekedett annak kockázata, hogy...
Tíz százalákot vár az MDF a választásokon

Tíz százalákot vár az MDF a választásokon

Az elmúlt hetekben Arcmás címmel, Orbán Viktorról napvilágot látott könyvével kapcsolatban Debreczeni József úgy nyilatkozott, hogy mind a kötet, mind az MDF-es képviselőjelöltség vállalása egyértelmű politikai állásfoglalás. "Nem vagyok politikus alkat, inkább magányos értelmiségi.

Választási plakátok nyomtatása

Választási plakátok nyomtatása

Printxpress ha egy profi nyomdát keres! Kérjen ajánlatot otthonról, legyen szó akár plakát, dm levél, brossúra, szórólap, mappa, naptár nyomtatásról kis vagy nagy tételben. A plakátokat a méret és a példányszám függvényében akár 1 nap alatt elkészítjük. A plakátoknak fényes vagy matt fóliával, UV lakkal, fluoreszcens festékekkel további díszítő effekteket tudunk adni! Igény esetén a plakátok fém vagy műanyag sínezését is vállaljuk!

Tuti menü